Hvor

Ceres Park

Hvornår

Den 23-06-2021

Billetsalg

UDSOLGT!!! - KOM PÅ DEN OFFICIELLE VENTELISTE >>

Opvarmning

Duo Jatekok

Koncert: Rammstein

Rammstein _400px

Rammstein - ny dato

I forbindelse med myndighedernes anvisninger i henhold til Covid-19 bliver den totalt udsolgte koncert med Rammstein i Ceres Park 4. august flyttet til en ny dato.

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at den nye dato bliver 23. juni 2021.

Udtalelse fra artisten: "Today we're delighted to announce the new, rescheduled dates for this year's tour, which had to be cancelled due to COVID-19. All shows have been rescheduled to 2021, and already-purchased tickets will remain valid for the new dates!"

Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Er du forhindret i at deltage i showet på den nye dato, kan billetter refunderes, hvor de er købt. Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Billetlugen med flere informationer.

Vi glæder os til braget og brølet i Ceres Park i selskab med jer og Rammstein næste sommer!

-------------------------------------

UDSOLGT!!! - KOM PÅ DEN OFFICIELLE VENTELISTE >>

De rutinerede tyske metalhelte har netop spillet en total udsolgt koncert i Telia Parken i København. Til sommer i 2021 vender det populære band tilbage til Danmark, hvor de besøger Ceres Park i Aarhus 23. juni 2021.

Rammstein udgav i maj måned deres nye selvbetitlede album. Albummet bliver akkompagneret af en kæmpe europæisk stadionturné, bandets første nogensinde, som netop har gjort stop i København til stor begejstring for både publikum og anmelderne.

"…ender publikum alligevel med at skulle lede efter kæben mellem fødderne efter koncerten. For selvom alting er planlagt, leveres det med en så høj grad af professionalisme og gennemlevet hjerteblod, at det kun kan imponere..." - Gaffa

Knap 10 år måtte Rammstein-fans måtte vente på ny musik fra deres yndlings tysksprogede industrial-metalband siden udgivelsen af albummet Liebe Ist Für Alle Da - og da bandet annoncerede, at der var nyt på vej i 2019, spredte nyheden sig som en steppebrand.

Rammstein er notorisk kendt for deres dramatiske sceneudsmykninger, vilde pyroteknik og ekstremt velsmurte liveshows, som de for fuld damp rullede ud i Telia Parken i sidste uge - hvor der er i den grad ikke var skruet ned for hverken det ekstraordinære eller ekstravagante.

"Rammsteins fans får aldrig nok, og det bliver ikke mere episk end at gå hjem fra en opvisning i germansk overmagt i skybrud og himmelsk blitzkrieg..." - Heavymetal.dk

"Tight som bare hell. Kæmpe scenen stod uindtagelig og stålfast som bandet. Vital og velspillende og med hver deres identitet . Især Till Lindemann og hans grimasser. Mean motherf…" - Metalized.dk

Fans kan altså begynde at glæde sig til et vildt gensyn med Rammstein allerede næste år, når de bringer deres brandvarme liveshow til Ceres park i Aarhus.

 

<< Tilbage