Hvor

Ceres Park & Arena

Hvornår

Den 03-10-2020 til 11-10-2020

Billetsalg

Se billetkategorier her >>

Køb billetter her >>

Turneringsplan

Se turneringsplan her >>

FB-event 

Følg med her >>

Officiel hjemmeside

www.denmark2020.dk

VM i badminton: Thomas & Uber Cup

Thomas & Uber Cup udskydes igen: Nu til oktober

TOTAL BWF Thomas & Uber Cup 2020, udskydes til den 3.-11. oktober 2020. Badminton Danmark havde sammen med BWF og de øvrige arrangører valgt at udskyde verdensmesterskabet fra maj til august, men grundet den danske regering og myndigheders forbud mod større forsamlinger, udskydes eventen nu til oktober.

Badminton Danmark, Badminton World Federation (BWF), Sport Event Denmark og Aarhus Kommune har i de seneste uger været i tæt kontakt, siden regeringen og myndighederne besluttede at fortsatte forbuddet mod større forsamlinger til 31. august 2020. Det skyldes, at arrangørerne i marts besluttede at rykke Thomas & Uber Cup fra maj til august, men siden regeringens udmelding den 6. april, har arrangørerne i fællesskab besluttet at udskyde det officielle VM for herre- og damelandshold, TOTAL BWF Thomas & Uber Cup, til den 3.-11. oktober.

- Det er selvfølgelig trist, at vi igen må rykke Thomas & Uber Cup, men vi gør det selvfølgelig, så vi har størst mulig chance for at afholde verdensmesterskabet foran et talstærkt publikum samtidig med, at vi overholder de danske sundhedsmyndigheders anbefalinger og eventuelle restriktioner. At det overhovedet har været muligt at rykke Thomas & Uber Cup igen, er en sejr for Danmark, da vi dermed stadig kan spille på hjemmebane og blive det første land udenfor Asien til at afholde Thomas & Uber Cup som en samlet event. Det er stort og historisk. Vi håber, at vi til oktober har mulighed for at åbne op for så mange badmintonfans som muligt, og vi fortsætter nu arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for spillere, trænere, frivillige og fans, så de fortsat får en folkefest i Aarhus, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Generalsekretær i Det Internationale Badmintonforbund, Thomas Lund, udtaler følgende.

- Vi har lyttet til rådene fra WHO, sundhedseksperter, de danske myndigheder samt den danske regering, og med de råd taget i betragtning ville det blive svært at afholde TOTAL BWF Thomas og Uber Cup før september. Vores førsteprioritet er stadig at sikre atleternes, personalets, de frivilliges, dommernes og hele badmintonsamfundets helbred og velvære. Vi overvåger selvfølgelig stadig situationen, hvis der skulle ske nyt, men for nu er vi fortrøstningsfulde over for, at vi kan afholde et sikkert og succesfuldt verdensmesterskab den 3.-11. oktober, siger Thomas Lund, generalsekretær i BWF.

TOTAL BWF Thomas & Uber Cup afholdes fortsat i CERES PARK & ARENA, Aarhus. Badminton Danmark opfordrer alle fans, alle med billet og øvrige interesserede til at holde sig orienteret på badminton.dk og på Badminton Danmarks FAQ. Klik her for at komme til Badminton Danmarks FAQ >>>>, hvor du blandt andet kan læse mere om, hvad du kan gøre, hvis du har billet til Thomas & Uber Cup.  

 

TUC_1200x 800px

<< Tilbage