Moede -vandflasker _940px

Møder

Vores mødecenter rummer syv moderne mødelokaler i forskellige størrelser samt to eksklusive VIP-lounger med panoramaudsigt over fodboldbanen. Vi har naturligvis også mulighed for at huse mange flere gæster - læs mere om mulighederne under Stormøder.

Vi bor i Aarhus C i smukke omgivelser ved kanten af Marselisborg Skov - kun 5 minutters kørsel fra motorvej og banegård. Stadionsøerne, Marselisborg Lystbådehavn, Mindeparken og Tivoli Friheden er nogle af vores nærmeste naboer, så der er masser af muligheder for at kombinere det faglige med en oplevelse. Bryd mødedagen med en tur i Tivoli Frihedens vildeste rutsjebane, hold walk-and-talk-møder rundt om Stadionsøerne eller saml tankerne under en gåtur langs stranden. 

Sporten har i snart 100 år regeret her på Stadion Allé, hvor der er plads til både breddeidræt og elitesport. Derfor kan det også være nærliggende at skabe et åndehul i det faglige med en rask omgang høvdingebold, en straffesparkskonkurrence eller noget helt tredje.  

Nyd frokosten i vores hyggelige café eller få den serveret i de lyse mødelokaler med udsigt til Marselisborg Skov. Sammen former vi din dag i Ceres Park & Arena, så den passer til netop dine behov.

Der er 640 gratis parkeringpladser lige uden for døren og flere af byens busser har stoppesteder tæt ved. 

Ansvarlig Arena

Ceres Park & Arena ønsker at vise vejen mod grønnere events. Læs om vores bæredygtighedsprogram "Ansvarlig Arena" her>>